SOMMERHUSET
Tips & Ideer til familiehygge


( Vil du leje et sommerhus - Klik HER )


Sommerhuset er indbegrebet af hygge, lyse nætter og samværd med familie og venner

Grillen er et af de naturlige samlingspunkter, og mange har allerede opdaget, at grillen faktisk kan bruges til meget mere end blot pølser eller bøf.

Hvilken grill skal man så vælge
Skal der blot grilles pølser eller bøf, kan man fint vælge en af de billige traditionelle grille, som tilbydes over alt, men har man lyst til lidt mere inspirerende menuer, er det en rigtig god ide at investere lidt mere i sin grill. Om det skal være en el, gas eller kul drevet grill er en personlig sag at afgøre. Vi synes, at gas og el ikke giver den rigtige grillsmag til maden og fraviger ikke det "gammeldags kul" som energikilde til grillen.

Vores personlige valg af grill er faldet på Weber. Denne ligger i den lidt dyrere ende, men vores erfaring viser, at investeringen er det hele værd. Dels holder en Weber utroligt længe Dels er den meget kulbesparende ved rigtig anvendelse og dels giver den i massevis af muligheder for inspirerende madlavning. Her bør det lige kraftigt understreges at grillen absolut IKKE MÅ VÆRE FOR LILLE - en diameter på 57 cm er passende. Mindre størrelser giver ikke samme muligheder for indirekte grillning, og er efter vores opfattelse penge ud af vinduet.


Indirekte grillning
Brug låget når du griller !
Prøv at besøge Webers hjemmeside, som forklarer om forskellige grillmodeller og metoder
Du finder siden her
Weber

Glæsels side er absolut et besøg værd. Her finder du gode Tips og mere inspiration.
Besøg siden her

En uforglemmelig bålaften ?
Prøv en aften at lave alt maden over bål med hele familien. Godt ild i brændeknuderne, sodavand til ungerne, en god flaske rødvin til de voksne, solsortens aftensang, godt selskab, et par haveblus og grundlaget for en rigtig hyggeaften er på plads !

Se en masse skønne opskrifter her : Bålmad - Mad i Gløder

 

God Fornøjelse !

In-Italia.dk
Verona er noget helt særligt. Få en feriebolig fra In-Italia.dk og nyd ferien dobbelt
Verona

Annonce info
Anbefal link
Ferie Forum
Nyhedsbrev
Tip en ven

TOP

ToTalFerie.dk ..en RelaXa-Portal - Bilsbækvej 76 - 8300 Odder - info@totalferie.dk

Generelle Bestemmelser
Copyright © 2005 - 2009 RelaXa ApS - All rights reserved